Se hvem Superligaholdene trak i pokalen

FC Midtjylland skal møde Esbjerg fB i pokalturneringens ottendedelsfinale. Silkeborg IF skal møde Randers. Både FCM og Silkeborg kommer på udebane.

I dag blev der trukket lod til pokalturneringens ottendedelsfinale. Efter avancement mod Aarhus Fremad i tirsdags har Superligaens dukse trukket sværere modstand i Superligakollegerne fra Esbjerg.

- Det er en af de hårdeste lodtrækninger vi kunne få. I de fleste kampe er der klare favoritter, men her er det meget 50/50, og det handler om, hvem der rammer dagen, siger Glen Riddersholm til FCM's hjemmeside.

Kampen spilles den 4. december i Esbjerg.

-  Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, at vi ikke får hjemmebanen, for det har vi ikke haft mod større hold i pokalen. Men man skal kunne slå alle for at vinde, og det vil vi gå benhårdt efter, siger Riddersholm.

Cheftræneren tænker tilbage på tidligere møder med Esbjerg fB i pokalen, og her har ulvene gode erfaringer.

FC Midtjylland har tidligere været i fire pokalfinaler. To mod Brøndby og to mod FC Nordsjælland. Aldrig har de vundet pokalen.

Silkeborg skal til Randers

Bundholdet Silkeborg IF kommer også på en svær opgave, når de skal op imod Superligaens nummer to fra Randers.

-  Det er en udmærket lodtrækning. Selvfølgelig er det en svær modstander, men vil man langt i pokalturnereringen, så skal man slå de hold, man bliver parret med. Det gælder også for os. Det bliver forhåbentlig en god og underholdende pokaldyst, siger cheftræner Jesper Sørensen til klubbens hjemmeside.

Silkeborg skal spille i Randers den 3. december.

Svære lodtrækninger

Begge lodtrækninger må regnes som svære, i og med at klubber som Odder, Varde, Greve og Skovbakken var med i lodtrækningen.

Lodtrækningen lyder således:Varde - SønderjyskERanders FC - Silkeborg IFGreve - FC KøbenhavnOdder - AaBSkovbakken - BrøndbyBrønshøj - SkiveEsbjerg fB - FC MidtjyllandHB Køge - FC Vestsjælland