Politi efterforsker brand i bordel: Der blev affyret fyrværkeri mod bygningen

Midt- og Vestjyllands Politi kan i dag bekræfte, at man efterforsker gårsdagens brand i Ikast som værende påsat.

Der var tre kvinder til stede i en ejendom i Ikast, da der tidligt onsdag morgen udbrød brand på husets overdækkede terrasse. 

Ingen personer kom til skade under branden, men i dag kan Midt- og Vestjyllands Politi oplyse, at man efterforsker branden. 

- Der er nogle personer, der har set, at der er nogen, der har skudt fyrværkeri hen imod huset. Det har antændt noget træ på en overdækket terrasse, fortæller Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.  

Brandvæsen, politi og hundepatruljer rykkede tidligt onsdag morgen ud til branden. Ifølge Brand og Redning MidtVest blev ilden bremset, inden den nåede ind i selve huset. 

Bent Smedegaard fortæller, at to kvinder fra Skive og en kvinde fra Sverige lå og sov i et værelse ud til den overdækkede terrasse, da branden opstod. 

Naboer har været vidner til lignende hændelser

TV MIDTVEST har i løbet af onsdagen talt med flere naboer, der fortæller, at huset i flere år er blevet drevet som bordel.

En af naboerne er Eskild Larsen. Han fortæller, at en gruppe unge den seneste uge har skudt med batterier og raketter mod huset.

- Det er lige i overkanten. De skal holde sig til at fyre krudt af uden at brænde ting af, siger han.

Ifølge Eskild Larsen er det dog langt fra første gang, at der er blevet skudt mod bordellet.

- De plejer, som sædvanligt, at skyde nogle romerlys og raketter hen imod det. Det er der næsten hvert år.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.