Pakker stjålet fra Post Danmark i nat

Tyve har brudt pakker op og stjålet indhold i både Brande og Ringkøbing i nat (ARKIVFOTO).

Den seneste tid har postcentre været målet for tyve. I weekenden er det gået ud over Postdanmark i Varde og Vejen og senest i nat kom turen til Post Danmark i Brande og Ringkøbing.

- Flere pakker er brudt op og nogle er tomme. Det er typisk smartphones, de er gået efter, forklarer Henning Præstegaard, efterforskningsleder fra Lokalpolitiet i Herning, om indbruddet hos Post Danmark i Brande.

Pakke containere var trukket udenfor

Indbruddet i Brande blev opdaget lige over midnat, da en chauffør fra Post Danmark kom med sin lastbil for at læsse pakker. Her så han at tre containere med pakker stod udenfor. Nogle af pakkerne var brudt op og det samme billede tegnede sig indenfor, hvor tyvene også havde været igang. Hvordan de er kommet ind ved politiet endnu ikke.

Det er ikke så længe siden, der sidst var indbrud hos Post Danmark i Brande, oplyser Henning præstegaard, som er sikker på, at de fire Post Danmark indbrud i weekenden hænger sammen.

Dør brudt op i Ringkøbing

I Ringkøbing fik politiet anmeldelsen kl. 5.40 i morges. Her er tyvene kommet ind ved at brække en dør op. Det forklarer Bjarne Højgaard, leder af efterforskningen i Ringkøbing