Overhaling endte med en tur i grøften: Ulykke spærrede Rute 13 i begge retninger

Søndag endte en overhaling med en tur i grøften for en bilist på Vejlevej tæt på Herningmotorvejen. Det førte til, at vejen i en periode var spærret i begge retninger.

Kort før klokken 13:00 søndag kørte en personbil i grøften på Rute13, Vejlevej mellem Pårup og Hjøllund tæt på Herningmotorvejen. 

Ulykken skete, da en bil kørende mod syd ville overhale to andre biler, hvoraf den ene kørte med trailer. Da den overhalende bilist havde passeret bilen med trailer og var kommet op på siden af den forreste bil, opdagede bilisten pludselig en modkørende. 

Derfor forsøgte bilisten at undervige ved at trække mod højre, men endte med at køre i grøften. 

- Der er ingen personskade sket. Der er kun materielle skader, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen.

Vejen var spærret i begge retninger

Ulykken gav hurtigt problemer for trafikken, der i mere end en time holdt hele stille. Redningsmandskabet spærrede vejen, og det skabte en flere kilometer lang kø, fortæller vores fotograf på stedet Peter Erfurt. 

- Der var nok en kø på 2,5 kilometer, og der holdt mere end 20 campingvogne i den, som ikke kunne vende på vejen, siger han. 

Vejen er nu åbnet igen.

Politiet skal nu vurdere, om bilisten skal sigtes for overtrædelse af færdselsloven.

Ulykken skabte en lang kø på Vejlevej.
Ulykken skabte en lang kø på Vejlevej.
Foto: Peter Erfurt, 24-7news