Opdateret: Forsvundet 70-årig er nu fundet

Midt- og Vestjyllands Politi bragte søndag aften en efterlysning på en ældre borger fra mellem Brande og Ejstrupholm.

Opdateret kl. 10.04

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at manden mandag formiddag er fundet i god behold.

  OPDATERING 1. april kl. 05:54

  Midt- og Vestjyllands Politi har offentliggjort navn og foto af den 70-årige mand, der beskrives således: 

  70-årige Bent Birkelund, savnes fra Brande. Bortgået fra bopælen ca. kl. 15.00. Mand, 70 år, 185 cm, alm. af bygning. Iført grå/grøn jakke med pelskrave, mørkegrå bukser, sorte sko, sort hue og bærer briller.

  Original artikel

  En ældre syg mand fra mellem Brande og Ejstrupholm er her søndag aften blevet meldt savnet. Manden forlod tidligere sin privatadresse og har været væk i en rum tid, der gør, at familien har alarmeret politiet.

  quoteVi har hundepatrulje, indsatsleder og almindelig patruljebil på stedet. Hvis der ikke sker skred i tingene, vil vi også tilkalde en helikopter i løbet af aftenen.

  René Pagh, Vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

  - Familien har været i gang med at lede siden i eftermiddags. Ifølge familien går han sig ofte en travetur, men han plejer at vende hjem igen, så nu er vi blevet tilkaldt, fortæller René Pagh, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

  Midt- og Vestjyllands Politi fik søndag aften en anmeldelse om, at en ældre mand tidligere havde forladt hjemmet på Højgaardsvej i Brande og ikke var set siden. Manden er 70 år og lider af en demenssygdom.

  Politiet er tilstede i Brande og regner med at opruste, hvis der ikke kommer en udvikling i sagen.

  - Vi har hundepatrulje, indsatsleder, almindelig patruljebil og en helikopter på stedet for at lede, fortæller René Pagh.

  Manden beskrives som værende185 cm høj, almindelig af bygning, skaldet, bærer normalt briller, iført en armygrøn jakke med pelskrave, mørkegrå bukser, sorte echo sko og sort hue.

  Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer alle, der er stødt på én i løbet af eftermiddagen eller aftenen, som kunne passe på signalementet, til at kontakte politiet. 

  - Hvis man møder ham, vil vi opfordre til at tage ham ind i varmen og så kontakte os på 114, fortæller vagtchefen.