Nyt rekordår for DK Company

Med et rekordoverskud på 90,4 mio. kr. før skat i regnskabsåret 2010/11 og en fremgang i nettoomsætningen på mere end en halv mia. kr. til 800 mio. kr. fortsætter den danske modekoncern DK Company sin vækst.

Det er 6. år i træk virksomheden har rekordoverskud.Administrerende direktør og grundlægger Jens Poulsen er yderst tilfreds.

 - Især fordi fremgangen er skabt på trods af den økonomiske krise, der stadig præger en lang række lande verden over, og et modemarked med stor konkurrence, oplyser Jens Poulsen i en pressemeddelelse.

Nu på fondsbørsen

Det netop offentliggjorte regnskab for 2010/11 er i forbindelse med DK Companys optagelse på fondsbørsen et 18-måneders regnskab. Af regnskabet fremgår det, at nettoomsætningen er steget fra 298 mio. kr. i 2009/10 (12 måneder) til 800 mio. kr. i 2010/11 (18 måneder) - en anelse under forventningerne, der lød på 810-830 mio. kr. Overskuddet før skat er steget til 90,4 mio. kr. mod 34,6 mio. kr. på 12 måneder året før. Det er mere end de forventede 80-90 mio. kr.

I 28 lande

I dag udgøres porteføljen af 19 forskellige brands, som sælges i 28 lande gennem godt 4.000 forhandlere. Desuden råder DK Company A/S over 25 egne og franchiseejede multibrandbrandbutikker.

Strategier

 - Vores strategi om at skabe value-for-money og luxury-for-less passer godt til en markedssituation, hvor kunderne passer bedre på deres penge. Vores ambition om nærhed og tætte relationer - både til kunder, leverandører og medarbejdere - har skabt et solidt fundament. Vi råder over dygtige og dedikerede medarbejdere, der tager ansvar. Det er en væsentlig faktor, når konkurrencen er hård, siger Jens Poulsen.

Win-win

En anden særdeles væsentlig faktor for succesen tilskriver Jens Poulsen selskabets The Blooming Concept, der netop går ud på at skabe win-win-relationer for kunder, medarbejdere, virksomheden, leverandører og aktionærer. The Blooming Concept er således baseret på værdier som nærhed og samarbejde til gavn for alle parter.

Administrerende direktør og grundlægger Jens Poulsen


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Erhverv.