Modekoncern laver nye opkøb

DK Company køber tre tøjmærker af dansk kapitalfond. Overtagelsen ventes at øge omsætningen med en kvart milliard.

Modekoncernen DK Company med hovedsæde i Ikast udvider endnu engang forretningen.

DK Company har fra 1. januar overtaget mærkerne Culture, Pulz og Educe fra kapitalfonden Axcel.

- Jeg er stolt over, at DK Company i dag kan annoncere en overtagelse af tre stærke brands, der er inde i en positiv udvikling, ikke mindst takket være de mange kompetente medarbejdere. Vi har stor respekt for de brands, som de har bygget op, og vi ser frem til et tæt samarbejde med medarbejderne fremover. Alle medarbejdere tilbydes at fortsætte i deres job fra DK Companys adresse i Ikast, siger administrerende direktør Jens Poulsen i en pressemeddelelse.

Overtagelsen ventes at øge DK Companys omsætning med en kvart milliard kroner, og den falder godt i tråd med koncernens målsætning om at blive en af Europas førende - et mål, der blandt andet nås via opkøb. For et år siden overtog koncernen postordrevirksomheden Bon´a Parte.

DK Company beskæftiger cirka 2000 medarbejdere og omsatte i 2015 for 2.240-2450 milloner kroner.  Koncernen har mere 250 egne kædebutikker og forhandler mærker som Cream, In Wear, Matinique, Blend, b.young og Fransa.

 

TV MIDTVEST sendte i september sidste år dette portræt af DK Companys direktør Jens Poulsen - det skete i programrækken Første Violin. 

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Erhverv.