Midtjyder dæmper forventningerne før svær CL-udekamp

FCM Håndbold forventer en vanskelig opgave på udebane i Champions League mod dansktrænede Rostov-Don.

Foto: Arkiv

FC Midtjyllands håndboldkvinder slog for en uge siden de forsvarende Champions League-mestre, CSM Bucuresti, men det bliver svært at gentage den bedrift lørdag mod russiske Rostov-Don, der trænes af danske Jan Leslie.

Det siger midtjydernes cheftræner, Kristian Kristensen, forud for udekampen i Rusland lørdag aften i Champions League.

- Rostov-Don er nok et af de hold i Europa med allerstørst bredde. Jan Leslie kan stille med et russisk landshold, og så kan han toppe det med en stjerneparade af europæiske topspillere som Barbosa, Siraba Dembele, Katrine Lunde med flere.

- Man skal huske at være realistisk og have respekt for det her hold. Det er altså ét af Europas allerbedste. Györ vandt blot med et enkelt mål derovre og var faktisk heldige i den kamp.

- Det er et rigtig godt hold. Vi er realistiske omkring vores chancer, men vi håber altid, og vi spiller for sejren, siger Kristian Kristensen til sin klubs hjemmeside.

Før midtjydernes overraskende sejr i sidste uge blev holdet slået med 12 mål ude mod Györ.

Erfaringerne fra lussingen i Ungarn skal komme Kristian Kristensens spillere til gavn lørdag.

- Det bliver en svær opgave for os, men vi skal vise, at vi er i fremdrift, og at vi har lært af både sejren hjemme mod Bucuresti, men også af nederlaget i Györ.

- Der kommer til at være mange mennesker, og vi kommer under tryk, som vi også oplevede det i Ungarn. Forhåbentlig håndterer vi det lidt bedre denne gang, siger FCM-træneren.

Kampen begynder klokken 18 dansk tid.