Lykønskningerne strømmer ind: Midtjyder hylder ulvene

FC Midtjylland vandt med en sejr hjemme over Horsens det danske mesterskab. Både herboende og eksil-midtjyder hylder mandag aften FC Midtjylland.

FC Midtjylland endte med at vinde guldkapløbet mod Brøndby og tog mandag det danske mesterskab. Nu stømmer lykønskningerne ind til ulvene.

quoteDansk fodbold har leveret i det sene forår. Tillykke til Fcm med et fortjent mesterskab imponerende arbejde af alle i klubben.

Glen Riddersholm, Fodboldtræner

På de sociale medier twitter og facebook ønsker flere midtjyderne tillykke med mesterskabet.

Ikke så overraskende er Hernings borgmester Lars Krarup hurtig på facebook med sine lykønskninger:

Med en hjemmesejr på 1-0 over AC Horsens i sidste spillerunde i Superligaen klarede FCM selv skærene. Samtidigt spillede Brøndby på eget græs spillede 1-1 mod AaB. Midtjyderne på 85 point foran Brøndby med fire point færre.

Før sæsonens næstsidste spillerunde lå alt ellers til Brøndby.

Den tidligere cheftræner Glen Riddersholm, der stod for klubbens mesterskab i 2015 lykønsker også sin tidligere arbejdsgiver.

TV-vært og NFL-ekspert Claus Elming glæder sig også

Finansminister Kristian Jensen er også FCM fan. Han var også selv på plads på MCH Arena i aften og kunne fejre sin 47 års fødselsdag med et dansk mesterskab. 

Her glæder administrerende direktør i JP/Politikens Hus, Stig Ørskov, sig også over mesterskabet. 

    
Brøndby og FC MIdtjylland har kørt parløb i toppen af ligaen gennem det meste af sæsonen, og langt hen i foråret tydede alt på, at Brøndby skulle tage klubbens første mesterskab siden 2005.

 

FC København var ikke den direkte konkurrent til guldet denne sæson. Klubben ønsker også midtjyderne tillykke med sejren over  Københavnernes rivaler fra Brøndby.

    
Brøndby forsvarede førstepladsen frem til sidste weekend, hvor Brøndby indkasserede et mål i overtiden og måtte nøjes med uafgjort i Horsens. Samtidig slog FCM på udebane FC København.

Det er anden gang, at FCM vinder DM-titlen. Første gang midtjyderne tog trofæet var i 2015.

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.