Lotto-millionær i Brande

6.196.895 kroner ligger og venter på en heldig lotto-spiller, der har købt kupon hos Kvickly i Brande.

Danske Spil udtrak i aftes flere lotto-millionærer. En af dem har købt sin kupon i Brande, nærmere betegnet Kvickly i Storegade. Og gevinsten her lyder på ikke mindre end 6.196.895 kroner.

- Det er jo dejligt, siger kioskansvarlig i Kvickly i Brande, Joan Fyhn. Og tilføjer, at det ikke er første gang, at varehuset kan diske op med en lottomillionær.

- Det skete også for 16 år siden, hvor vi havde en på en million. Men bare her i foråret havde vi en en, der vandt omkring 100.000 kroner, siger hun.

Lottovinder er ikke dukket op
Joan Fyhn håber, hun snart får mulighed for at give en kunde den besked, at vedkommende skal gå i banken for at indløse sin gevinst. Men lottovinderen har endnu ikke vist sig. I hvert fald ikke hos Kvickly. Kuponen kan nemlig også tjekkes hos alle andre lottoforhandlere af Danske Spil.

Mer-salg i kølvandet på milliongevinst
Uanset hvad, kommer nyheden om lotto-gevinsten dog ikke til at gå stille for sig, vurderer Joan Fyhn. For der sker noget psykologisk, når en forretning har solgt en kupon med en milliongevinst.

- Jeg er sikker på, der kommer flere for at købe lotto hos os i den nærmeste fremtid. Det ved vi, fra andre steder, forklarer hun.

Chancen for at blive millionær ved at spille lotto hos Kvickly i Brande er dog lige så stor - eller lille - nu, som før.

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Livsstil.