Kraftig brand i Bording

Brand i SuperBest blussede op igen.

Ilden var egentlig slukket og brandfolkene var kørt hjem efter en hektisk nat, men her til morgen måtte brandvæsnet igen rykke ud med fuldt beredskab til SuperBest i Bredgade i Bording.

Klokken kvarter i tre i nat brød branden ud i butikkens lager. Det var formentlig i nærheden af et køleanlæg, men det nåede brandfolkene ikke at fastslå med sikkerhed, inden de skulle i gang med slangerne igen. Dog stod det allerede klart i nat, at det meste af butikken var totalskadet. Selvom branden kun hærgede lageret, så var varer og inventar i selve butikken, som støder op til lageret, ødelagt af røg og varme.

På pletten igen

Af endnu ukendte årsager blussede branden op igen ved 8-tiden i morges. Vores reporter Malene Eyde følger slukningsarbejdet og fortæller, at brandfolkene ved 10-tiden fik kontrol med flammerne, men at der stadig er kraftig røgudvikling. 

 

Arbejdet med slukningen er særligt svært, fordi der ligger tre lag tag på bygningen.

- Hver gang der er blevet lagt nyt tag på, er det bare blevet lagt oven på det gamle. Når brandfolkene fjerner et lag, vælter det ud med røg, forklarer reporter Malene Eyde.

brand-i-bording.gif

Senere i dag skal politiets teknikere undersøge, hvordan branden er opstået, og hvad der fik den til at blusse op igen.  

brand4.JPG

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.