Knivstikkeri: Motivet er stadig en gåde

Politiet venter på, at det 24-årige knivoffer kan komme ud af respiratoren.

Den 24-årige mand, som i går aftes blev offer for et livsfarligt knivoverfald, har kun boet i Ikast i to måneder. Manden, der er af afghansk oprindelse, kom fra Sandholmlejren på Nordsjælland, og politiet kender kun meget lidt til, hvem han er. Derfor har efterforskerne hele dagen ventet på, at han skulle blive stabil nok til at blive vækket fra det koma, han blev lagt i efter knivoverfaldet og de efterfølgende operationer på Skejby Sygehus. Desuden forsøger politiet at blive klogere på, hvem manden er via hans omgangskreds.

Sent tirsdag eftermiddag kunne lægerne så vække den 24-årige fra sit koma, og politiets efterforskere vil med tolk forsøge at udspørge ham om overfaldet og et eventuelt motiv.

Da manden blev overfaldet, var hans kæreste i lejligheden, og naboerne hørte hende skrige, da hun fandt ham liggende i ejendommens opgang. Enkelte vidner så tre mænd flygte fra gerningsstedet, men politiet efterlyser stadig fire personer, som på overfaldstidspunktet var iklædt mørkt tøj og hætter.