Kissmeyer sikrer Danmark i balance

Ikast-Brande borgmester valgt til bestyrelsen i Danmark på Vippen

Ikast-Brandes borgmester valgt til bestyrelsen i Danmark på Vippen Foto: Arkiv

Ikast-Brandes borgmester, Carsten Kissmeyer, er netop blev valgt til bestyrelsen i landsforeningen Danmark på Vippen, der arbejder for vækst og lige vilkår i hele Danmark.

Siden foreningen blev grundlagt i 2014 har Ikast-Brande Kommune været medlem og borgmesteren glæder sig nu til at være aktiv i bestyrelsen.

- Danmark på Vippen har været med til at sætte fokus på et Danmark i balance, og har bragt masser af fakta ind i debatten, siger Carsten Kissmeyer.

Borgmesteren betoner i samme forbindelse vigtigheden af at se på de muligheder der findes uden for de større byområder. Et arbejde som han glæder sig til at tage del i.

Formanden for Danmark på Vippen, Jakob Fastrup, kalder Carsten Kissmeyer for en kommunalpolitisk sværvægter, som han glæder sig til at få ind i bestyrelsen.

- Ikast-Brande kommune er for fjerede gang kåret som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. De erfaringer Kissmeyer blandt andet har i den forbindelse, er jeg sikker på vi får glæde af i bestyrelsen, siger Jakob Fastrup.