Kenneth Jensen: Skuffet og ked af det

Interview med FC Midtjyllands fyrede håndboldtræner.

Det kom ikke som den helt store overraskelse for håndboldtræneren Kenneth Jensen, da han fredag formiddag fik en fyreseddel i telefonen fra FC Midtjyllands koncerndirektør Søren Bach.

Det har længe været kendt, at FC Midtjylland ledte efter en ny træner til sine danske mestre - men Kenneth Jensen har først fået besked nu.

- Uanset om man er forberedt på det, så bliver man stadig ramt af det. Jeg er ked af det og skuffet. Jeg står med en oplevelse af, at vi har haft den måske bedste sæson i klubbens historie, og alligevel ender det rigtig trist, siger Kenneth Jensen til TV/MIDT-VEST.

Skuffet over måden det skete på

Kenneth Jensen erkender, at det er et udsat job at være håndboldtræner, og at risikoen for en fyreseddel hører med til jobbet. Men han er skuffet over måden, det sker på - hvis beslutningen i realiteten blev truffet for længe siden, burde man have taget konsekvensen tidligere, siger han.

Den fyrede træner vil ikke afvise, at han kan være interesseret i et nyt job inden for håndbolden,  men foreløbig ved han ikke, hvad fremtiden skal bringe - ud over at han og hans hustru bliver tvillinge-forældre i løbet af en måneds tid.

Kenneth Jensen fortæller her om sin reaktion på fyresedlen, om intern uro, et ekstremt pres - og fremtiden:

 

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Samfund.