Kærshovedgård-beboer stukket med saks

To beboere fra Kærshovedgård kom tirsdag aften op at skændes på stationen i Bording. Det endte med at den ene stak den anden med en saks.

Det var her på Bording station, at to beboere fra Kærshovedgård kom op at tottes, og den ene stak den anden med en saks. Foto: Bent Løkke Leth, TV MIDTVEST

To beboere fra Kærshovedgård kom tirsdag klokken 21.45 op at skændes på stationen i Bording. Præcist hvad de to beboere på 23 og 34 år var uenige om er stadig uvidst, men det hele endte med, at den 34-årige mand forsøgte at stikke den 23-årige med en saks.

Læs også Ny chef vil ændre omverdenens billede af Kærshovedgård

- Den 34-prige forsøger at hugge ud efter dne yngre mand, men han formår at afværge, så det ender med et stik i højre hånd, som bløder ret kraftigt, da vi ankommer, fortæller sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Det er et vidne, som overværer episoden, der kontakter politiet. Vidneberetningen gør, at politiet kan anholde den ældste mand, der er meget oprørt.

Læs også Ændringer på Kærshovedgård: God dag for Bording

- Ved anholdelsen er manden også i besiddelse 0,55 gram kokain og 3,15 gram hash. Han har overnattet i detentionen, og bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for kvalificeret vold, siger Bent Smedegaard. 

09:24

Indslag 16/10-2018: Borgerne følte mindre tryghed efter Kærshovedgård blev til udrejsecenter. Nu er nogle ting blevet bedre.

Luk video