Ikast-virksomhed offentliggør overskud: Sender 800 medarbejdere på skitur

Ikast-virksomheden DK Company offentliggjorde tirsdag et overskud på 235 millioner kroner, og for at fejre det sender de deres medarbejdere på skitur.

Det går godt for Danmarks næststørste modevirksomhed, DK Company. Ikast-virksomheden er kun overgået af Bestseller, og for regnskabsåret 2017 var der atter vækst.

Firmaets omsætning rundede 2,96 milliarder kroner, mens resultatet før skat ender på 235 millioner kroner, hvilket er mere end en fordobling i forhold til året før.

- Vi begynder nu at høste af de mange frø, der er blevet sået gennem de seneste års opkøb. Vi kan se effekterne af den integration, der er sket løbende gennem hele virksomhedens levetid, og som nu viser gode resultater ikke kun i form af toplinjevækst, men også en kraftig vækst på bundlinjen, siger koncerndirektør i DK Company, Jens Poulsen, til Dansk Mode og Textil.

Firmaet har ellers været ramt af udfordringer med valutakurserne, da de sidder inde med en stor dollarbeholdning. På det tyske marked er firmaet dog vokset med 35 procent, ligesom der er tocifret vækst i Sverige, Holland, Belgien og Canada.

Fejrer det med ferie

De imponerende tal bliver offentliggjort op til Copenhagen Fashion Week, hvor firmaets medarbejdere kan troppe op med et smil på læben.

Firmaets 6-800 medarbejdere bliver nemlig sendt på en skitur til Sölden i Østrig.

- Det er vores medarbejdere, der gør arbejdet, og derfor vil vi gerne belønne dem på en lidt sjov måde. Vi flytter derfor vores julefrokost til Østrig, så vi sikre på, at de kan få en hvid jul, siger Jens Poulsen.

Også i 2018 forventer virksomheden, at det bliver et positivt år med endnu mere vækst.

11:27
Vi har tidligere været på Fast Arbejde hos DK Company med hovedsæde i Ikast.