HIH gav øretæve til rumænere i EHF Cuppen

Herning-Ikast Håndbold sikrede sig et godt udgangspunkt før returopgøret i Rumænien.

Foran 1622 tilskuere i IBF Arena vandt Kristian Kristensens mandskab et målfattigt opgør med 22-16.

Lørdag eftermiddag spillede Herning-Ikast Håndbold det første opgør i 3. kvalifikationsrunde i EHF Cuppen.

Her var det rumænske tophold SCM Ramnicu Valcea på besøg.

Foran 1622 tilskuere i IBF Arena vandt Kristian Kristensens mandskab et målfattigt opgør med 22-16 og sikrede sig dermed et godt udgangspunkt forud for returopgøret i næste uge.

Det skriver Herning-Ikast Håndbold på klubbens hjemmside.

Ræmænerne bedst fra start

De rumænske gæster startede opgøret bedst og var efter 20 minutters spil foran med 3-5. Herfra lukkede svenske Jessica Ryde af i målet og holdt buret rent resten af halvlegen.

I den anden ende nettede Emilie Steffensen en enkelt gang og Trine Troelsen tre gange i træk, og derfor kunne hjemmeholdet gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 7-5, skriver de på hjemmesiden.

Storspillende Jessica Ryde

HIH’erne kom buldrende ud til anden halvleg og scorede tre gange i træk til stillingen 10-5 og samtidig fortsatte  Jessica Ryde i målet med at pille pynten af gæsternes skytter.

Hjemmeholdet holdt rumænerne bag sig i resten af opgøret og kunne efter 60 minutters spil juble efter sejren på 22-16.

Returopgøret spilles på næste søndag i "Traian" Sport Hall i Valcea klokken. Inden da spiller Herning-Ikast Håndbold deres sidste ligakamp i 2018, når de på onsdag tørner sammen med Aarhus United på udebane.