Heldigt FCM point på hjemmebane

Sidste sekunds mål sikrer FCMs håndboldkvinder point mod Nykøbing Falster

Med en scoring i allersidste sekund lykkedes det et hårdt presset FCM mandskab at sikre sig et enkelt point på hjemmebanen i Ikast, hvor Nykøbing Falster var på besøg.

Gæsterne var foran med 25-26 da der manglede blot et enkelt sekund af kampen. Her fik FC Midtjylland tilkendt et straffekast som Johanna Ahlm udnyttede sikkert på til det uafgjorte resultat 26-26.

Med en førsteplads i kvindernes liga var FCM favoritter til at vinde kampen, mens Nykøbing Falster kom til Ikast uden en eneste udebanesejr i sæsonen.

De to mandskaber fulgtes ad det meste af 1. halveg, men hjemmeholdet straffede et par fejl hos gæsterne og gik til pausen foran med to mål.

I 2. halveg var stillingen lige til der manglede 20 minutter. Her begyndte Nykøbing Falster at trække fra, og var i perioder foran med tre mål.

Holdet formåede imidlertid ikke at lukke sækken, og i en hektisk slutspurt fik FCM- kvinderne de afgørende mål og det ene point.

Næste gang FC Midtjylland er i aktion er i weekenden hvor holdet hjemme tager i mod Varder i Champions Leaque.