Harder scorer sit første mål for Chelsea i 9-0-sejr

Den danske landsholdsangriber Pernille Harder scorede et mål for Chelsea, som vandt med 9-0 over Bristol City.

Pernille Harder, der kommer fra Ikast, har scoret sit første mål for sin nye engelske klub.

Det første mål i engelsk fodbold er en realitet for Pernille Harder, som viste sig flot frem som indskifter i Chelseas sejr på hele 9-0 hjemme over Bristol City.

Den danske landsholdsangriber kom på banen efter 67 minutter for Chelsea, og seks minutter senere havde hun scoret et mål.

Pernille Harders første mål i den bedste engelske fodboldrække blev tilmed sat ind med hælen, da hun hurtigt og smart tog sig af et fladt indlæg fra holdkammeraten Niamh Charles.

Det var scoringen til 8-0, som Harder satte ind efter 73 minutter.

27-årige Harder, som skiftede til Chelsea denne sommer fra tyske Wolfsburg, nåede også at være involveret i to andre mål i slutfasen.

Inden sin hælscoring hamrede Harder et skud mod mål, som Bristol-keeper Sophie Baggaley ikke kunne holde. Og så var det nemt for Niamh Charles at score til 7-0 i det tomme bur efter 69 minutter.

Til slut spillede Harder sin australske holdkammerat Samantha Kerr fri til scoringen til slutresultatet 9-0.

I hjemmepremieren var Chelsea allerede foran 5-0 ved pausen, og der var aldrig spænding i opgøret.

Chelsea er forsvarende mester og har fire point efter de første to ligakampe i Super League.