Håndboldbestyrelse trækker sig

Hele bestyrelsen i FCM Håndbold har valgt at trække sig. Det sker lige før klubben skal spille to finaler.

På banen har FCM Håndbold stor succes. Søndag spiller klubben den første af to europæiske finaler mod Team Tvis Holstebro og senere på måneden er der DM-finale mod Randers HK. Oven på succesen har hele bestyrelsen valgt at trække sig.

Også håndbolddirektør Frank Henriksen meddelte for nylig, at han fratræder sin stilling. Derfor mener formanden, at det er en naturlig konsekvens at bestyrelsen nu også trækker sig.

- Vi har samarbejdet med Frank Henriksen og stort set vendt hver en sten i klubben. Vi ser det som en mulighed for, at FCM kan sammensætte det team, de synes skal køre håndboldklubben frem, siger den afgående bestyrelsesformand Johnny Rune til tvmidtvest.dk.

Målet nået

Johnny Rune blev formand for to år siden. Hans opgave var at styre klubben sikkert igennem finanskrisen. Det har blandt andet betydet at budgettet er blevet reduceret med 50 procent.

- Vores opgave var at tilpasse økonomien til en verden efter finanskrisen. Det mål er nået nu, så derfor er det naturligt, at vi trækker os, siger Johnny Rune.

Den fem mand store bestyrelse skulle formelt først været stoppet efter sæsonafslutningen.

Formelt indsættes FCM Holdings bestyrelse i håndboldbestyrelsen. Sammen med koncerndirektør Søren Bach vil de vurdere den fremtidige ledelsesstruktur i FCM Håndbold, skriver AOIB.dk