Frederik og Frederik spiste chilikugler: Det var helt forfærdeligt

To kammerater fra Ikast fik sig en meget anderledes halloween-aften. Ondskabsfuldt, siger den enes mor.

De to 11-årige kammerater Frederik Grønbæk og Frederik Knudsen fra Ikast fik sig noget af en ubehagelig oplevelse, da de onsdag aften spiste nogle chokoladekugler, som de havde fået til halloween.

Chokoladekuglerne viste sig nemlig at indeholde chili - noget som de slet ikke var forberedt på.

- Det var helt forfærdeligt. Det brændte over det hele - det var megavarmt, og man kunne slet ikke snakke, og så fik vi kvalme, fortæller de to drenge til TV MIDTVEST.

Historien om de stærke chokoladekugler er blevet kendt over det meste af landet, efter at Helle Helene Kjær Grønbæk, der er mor til den ene af drengene, advarede andre forældre på Facebook. 

- Jeg synes, at det var ondskabsfuldt. Tanken om at min dreng skulle spise sådan noget, kunne jeg ikke lide. Der sker måske ikke noget ved det, men det er ikke rart. Hvorfor skal børn udsættes for det, siger hun. 

Facebook-opslaget har fået masser af kommentarer - også af den mere negative slags. Nogen kalder hende for curlingmor, men det tager hun helt roligt.

 

- Det har jeg det fint nok med. Jeg er en curlingmor - jeg elsker mine børn, og med advarslen kunne jeg sørge for, at der ikke var andre der spiste sådan en chilikugle, siger hun.

Hvem er Chili "Klaus"?

Tilbage står spørgsmålet, hvem der gav børnene det stærke slik. Drengene mener, at det skete eller andet sted på Tove Ditlevsens Vej, men nærmere er man indtil videre ikke kommet det.

Vedkommende har dog givet lyd fra sig. Fredag morgen stod der en kurv med slik - uden chili - og en liter mælk foran døren hos familien Grønbæk.

- Undskyld drenge for en dårlig far joke. Hilsen chili "Klaus", stod der på den medfølgende seddel.

Et budskab, som Helle Helene Kjær Grønbæk hilser med tilfredshed. Det er trods alt god stil, siger hun.

To drenge fra Ikast fik sig en stærk overraskelse, da de satte tænderne i det slik, de havde samlet ind til Halloween.

 

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Samfund.