Føtex fortsat ramt af rotteproblemer

Føtex i Ikast er fortsat mærket af de rotteproblemer, butikken havde i begyndelsen af ugen. Butikken holder derfor fortsat lukket.

Tidligere på ugen havde Føtex i Ikast besøg af skadedyrsbekæmpere. De var på rottejagt i butikken, efter at personalet havde konstateret tegn , at der var tegn på rotter. Butikken havde håbet, at de kunne åbne sidst på ugen, men det tyder det dog ikke på, at de kommer til. På butikkens Facebookgruppe har de i dag skrevet følgende besked til kunderne:

Kære kunder!

Vi åbner ikke butikken torsdag

Vi har lavet en løsning, så I kan hente pakker fra kl. 13-18. I kan ringe på tlf. 97195000, hvorefter vi vil finde jeres pakke, og udlevere den ved hovedindgangen.
I kan aflevere pakker med allerede påsat label, ellers kan vi henvise til Løvbjerg, som kan tage imod jeres pakker.

Mange tak for tålmodigheden, vi orienterer nærmere, lige så snart vi har nyt!

Pressechef i Dansk Supermarked, Mads Hvitved Gran har tidligere utalt, at Føtex er overbevist om, at rotten bare har været en strejfer, og at de ikke vil gå på kompromis med fødevaresikkerheden. Derfor fortsætter skadedyrsbekæmpere fortsat med deres arbejde i butikken. Indtil da vil Føtex i Ikast løbende holde sine kunder informeret o0m situationen på deres Facebookside.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Forbrug.