FCM-træner: Den mest nederen måde at tabe på

FC Midtjyllands træner, Helle Thomsen, brød sig ikke om at tabe det danske mesterskab på straffekast.

Helle Thomsen var skuffet efter aftenens afgørende DM-finalekamp i Esbjerg. Både over nederlaget, men også over måden de tabte på.

- Vi spillede ikke en specielt god kamp, og så bliver det afgjort på straffe. Ja, det kan vel ikke være en mere nederen måde at tabe på, sagde FC Midtjyllands-træner Helle Thomsen umiddelbart efter kampen.

Helle Thomsen kunne se begge hold komme dårligt fra start i kampen, og FCM-træneren ærgrer sig over, at de ikke fik udnyttet mulighederne i første halvleg.

- De får en rigtig god start på anden halvleg, og der får vi svært ved at komme op på dem igen. Vi ved også godt, at det her mål nummer 17 bliver vigtigt at score, og vi kommer på 19-17, og så scorer de til sidst, og så ender vi det her straffe. Nu har vi en sommerferie foran os, og det tror jeg, der er rigtig mange af os, der trænger til. Lige nu er vi rigtig kede af det, slutter FCM-træneren af.

Kampen endte 20-17 til Team Esbjerg, og da det første opgør i Ikast endte med præcis samme cifre i FCMs favør, så skulle det danske mesterskab i håndbold altså afgøres fra syvmeterpletten.

Her scorede Team Esbjerg fire gange mod FC Midtjyllands to, og kan dermed kalde sig for danske mestre for første gang. 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.