FCM scorer tæt på 50 millioner for ung højre back

Marc Overmars bekræfter, at den hollandske storklub Ajax køber Rasmus Nissen i FC Midtjylland.

FC Midtjylland må indstille sig på, at holdet er uden højrebacken Rasmus Nissen, når jagten går ind på DM-guldet i forårssæsonen.

quote- Sidste år ønskede hans klub ikke at lade ham gå. Nu har vi slået til. 

Marc Overmars, sportsdirektør, Ajax Amsterdam

Det unge stortalent har været rygtet til den hollandske fodboldklub Ajax i de seneste dage, og nu bekræfter Ajax' sportsdirektør, Marc Overmars, den forestående handel.
    
- Det er en stærk højre back på 185 centimeter. Vores scout i Skandinavien, John Steen Olsen, har fulgt ham i lang tid.
    
- Sidste år ønskede hans klub ikke at lade ham gå. Nu har vi slået til, siger Marc Overmars til Het Parool ifølge Tipsbladet. 

    
Nissen befinder sig angiveligt i Holland, og mandag skriver han ifølge avisen De Telegraaf under på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2022.
    
20-årige Nissen har hen over tre sæsoner spillet 62 ligakampe for FCM, hvor det er blevet til seks mål og syv assister.
    
Han har netop været med ligalandsholdet i Abu Dhabi, hvor han fik spilletid i begge kampe på turen. Han er noteret for 31 U-landskampe. 

Næststørste handel
TV MIDTVEST erfarer at salget af Rasmus Nissen indbringer FC Midtjylland et beløb i nærheden af 50 millioner kroner. Dermed bliver den unge højreback det næststørtste salg i den midtjyske klubs historie. 

Salget af Rasmus Nissen er kun overgået af salget af Pione Sisto, der blev solgt til spanske Celta Vigo i 2016 på en kontrakt, der løber i fem år.  
 

    
/ritzau & TV MIDTVEST
  


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.