FCM måtte nøjes i halvkedelig nulløsning

FC Midtjylland havde vundet sæsonens første to opgør mod Hobro, men mandag måtte topholdet nøjes med uafgjort.

Oprykkerne fra Hobro blander sig stadig i bronzekampen, efter at holdet mandag aften spillede 0-0 på hjemmebane mod topholdet FC Midtjylland.

Hobro er på femtepladsen i Alka Superligaen med tre point op til Randers og Brøndby, der ligger nummer tre og fire. FC Midtjylland udbygger til gengæld føringen til 12 point, efter at FC København søndag aften tabte i Randers.

Mandagens duel mellem Hobro og FC Midtjylland blev ikke nogen mindeværdig af slagsen. Begge hold var indstillet på hård fight, til gengæld haltede det med at skabe chancer, og når de endelig kom, blev de brændt.

Ind med keeper Dahlin - ud med anfører Bak

I målet havde de midtjyske gæster svenske Johan Dahlin tilbage, efter han sad over med en skade i sidste rundes sejr over Silkeborg. Allerede efter 12 minutter fik træner Glen Riddersholm dog nye skadeproblemer at tænke på.

Anfører Kristian Bach Bak blev tacklet hårdt af Hobros Mikkel Beckmann, og han måtte kort efter udgå til fordel for André Rømer, mens Erik Sviatchenko overtog anførerbindet.

For tacklingen modtog Beckmann, der startede inde for første gang siden skiftet til Hobro, et gult kort. Efter en anonym indsats blev den tidligere landsholdspiller skiftet ud efter 55 minutter.

Midtjyderne sad mest på spillet i første halvleg, men klubben havde svært ved at skabe ravage i det solide Hobro-forsvar.

To minutter før pausen lykkedes det dog for ulvene via en omstilling at fange Hobro i ubalance. Rilwan Hassan fandt flot Martin Pusic i dybden, men ligatopscorerens afslutning blev stærkt afværget af målmand Jesper Rask.

Både Pušić og Duncan fremme

Heller ikke i de første 20 minutter af anden halvleg lykkedes det for FCM at komme på måltavlen, og Glen Riddersholm skiftede Morten "Duncan" Rasmussen ind og overgik til at spille med to angribere.

Den indskiftning var ved at udmønte sig i mål allerede få minutter senere, da "Duncan" flot fandt Pusic i feltet, men endnu engang brændte østrigeren på Jesper Rask.

Kort forinden var også venstreback Jesper Lauridsen lusket med frem i feltet, hvor han samlede en bold op og skød snert forbi mål.

En af midtjydernes specialiteter dette forår har været sene mål, men i kampens afslutning var det Hobro, der var tættest på at løbe med sejren.

Mål blev det dog ikke til, og det uafgjorte resultat var fuldt fortjent.