FCM-kaptajn: Skideballe vækkede os

Store bogstaver fra FC Midtjylland-træner Jess Thorup hjalp midtjyderne på vej i onsdagens sejr i Hobro.

FC Midtjylland løb som ventet med alle tre point, da det onsdag blev til en 4-1-sejr over Hobro i Alka Superligaen.

Efter kampens første 45 minutter så det ellers ud til, at gæsterne skulle sætte dyrebare point til. Hobro gik således til pausen foran 1-0.

- Vi spillede en forfærdelig første halvleg. Hobro kom bedst ud af alle duellerne, og generelt var det bare en rigtig skidt indsats fra vores side, siger FCM-anfører Jakob Poulsen.

   

Han kunne til gengæld se tilbage på en markant bedre indsats i anden halvleg, hvor han selv fik lov til at sætte punktum med en scoring på straffespark.

- Vi fik en ordentlig og velfortjent skideballe i pausen, og det hjalp os nok på vej. Alt blev meget bedre i anden halvleg, siger Jakob Poulsen.

   

Blandt FC Midtjyllands stærkere kort var den unge back Rasmus Nissen, der med en fornem soloaktion stod for scoringen til 2-1. 

- Jeg er rigtig glad for at score, men det var meget vigtigere, at vi vandt. Heldigvis kom vi meget stærkere ud efter pausen, siger den unge back, der i anden halvleg blev rykket fra venstre til højre back.

- Det betyder ikke så meget for mig, hvor jeg spiller. I øjeblikket er jeg bare glad for, at der bliver kigget min vej, og så spiller jeg der, hvor træneren vil have mig, siger Rasmus Nissen.

   

Med sejren kravlede FC Midtjylland op på siden af AaB på Alka Superligaens tredjeplads, og dermed er midtjyderne fortsat stærkt i spil til en af de pladser, der giver Europa League-kvalifikation.

- Det er utroligt tæt i toppen. Det var tre vigtige point, men det er indsatsen i anden halvleg, vi skal tage med os, siger Jakob Poulsen.

   

/ritzau/


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.