FCM Håndbold smider stor føring og taber til rumænere

FCM tabte ude til CSM Bucuresti, men jyderne kan stadig ende med at komme i kvartfinalen i Champions League

Louise Burgaard og FC Midtjylland må tage hjem fra Rumænien med et fem-måls nederlag i bagagen.

Det så længe godt ud for håndboldkvinderne fra FCM, men det endte med et dansk nederlag til CSM Bucuresti.

Rumænerne vandt hjemme med 29-24 over FCM i den næstsidste gruppekamp i Champions League.

Trods nederlaget har FCM stadig mulighed for at avancere til kvartfinalerne i turneringen, hvis resultaterne flasker sig. Det kræver dog som minimum en FCM-sejr hjemme over Nykøbing Falster Håndbold i den sidste gruppekamp.

FCM kom ellers bedst fra start i søndagens kamp og oparbejdede en solid og overraskende føring på 7-3. Men rumænerne svarede igen inden pausen, hvor FCM endte med at være bagud med 12-13.

I anden halvleg var FCM bagud hele tiden, men det knækkede først for danskerne med ti minutter tilbage. FCM holdt kontakt og var kun bagud med 19-20, inden de rumænske stjernespillere satte tempoet i vejret.

Til slut endte det med en sikker sejr til CSM Bucuresti, som nu har 13 point efter ni kampe på andenpladsen i gruppen. Györi fører gruppen med 14 point.

FCM har på sjette- og sidstepladsen fire point efter ni kampe, men kan stadig indhente Nykøbing Falster på den fjerdeplads, der giver adgang til kvartfinalerne.

Nykøbing Falster har fem point efter ni kampe på fjerdepladsen.