FCM er klar: Håber på op mod 15.000 til guldfest

Mandag aften kan FC Midtjylland sikre sig det danske mesterskab i fodbold med en sejr over AC Horsens. Klubben håber på mange tusinde til guldfest på heden.

Mandag aften kan FC Midtjylland for blot anden gang i klubbens historie hive det danske mesterskab hjem til heden med en sejr over AC Horsens. 

Og skulle det ske, at ulvene sejrer, så er de klar til guldfest både på og udenfor MCH Arena. 

quoteVi gør alt for, at alle med Midtjylland tæt på hjertet for mulighed for at være en del af festen, både hvis de har fået billet, men også hvis de ikke har

Mads Hviid Jakobsen, Marketing- og Mediekoordinator, FCM

- Vinder vi guld, så kan vi ikke stå tomhændet, så vi har handlet til guldfest, lyder det fra marketing- og mediekoordinator, Mads Hviid Jakobsen, der forsikrer, at ingen behøver gå tørstige eller sultne fra festen. 

De 11.422 pladser inde på selve stadion er for længst revet væk, men det betyder ikke, at de resterende fans så kun kan se kampen hjemme fra sofaen. Udenfor stadion, på pladsen foran Jyske Bank Boxen, vil der være en udvidet fanzone, hvor de, der ikke nåede at få billet til braget, ganske gratis kan følge både optakten og selve kampen. Og det håber Mads Hviid Jakobsen, at mange vil benytte sig af. 

- Vi håber selvfølgelig på, at der kommer flere tusinde qua det gode vejr. Et forsigtigt bud vil måske være 3000, lyder det fra marketing- og mediekoordinatoren, der desuden kan fortælle, at efterspørgslen på billetter til dagens kamp har været så stor, at de kunne have udsolgt MCH Arena to gange. 

Spillerne kommer i fanzone

Hvis FC Midtjylland vinder, vil der altså være godt 15.000 fans klar til guldfest, vurderer Mads Hviid Jakobsen. Og selvom man ser kampen udenfor stadion, så bliver man ikke snydt for fejringen. 

- Rent praktisk kommer der en medalje- og pokalceremoni inde på banen, men når alt inde på stadion er overstået, og spillerne har været i bad, så kommer hele den sportslige afdeling over til fanzonen i Jyske Bank Boxen, forklarer han. 

Her vil spillerne igen få overrakt pokalen foran de mange fans udenfor stadion, og der vil være rig mulighed for alle fans for at hylde ulvene helt frem til festen slutter klokken 01.00. 

- Vi gør alt for, at alle med Midtjylland tæt på hjertet for mulighed for at være en del af festen, både hvis de har fået billet, men også hvis de ikke har, lyder det. 

På TV MIDTVEST kan du følge FC Midtjyllands vej mod guld i vores nyhedsudsendelser klokken 18.20, klokken 19.30 (kun på TV MIDTVEST), klokken 20.48 på TV 2. Derudover kan du hele dagen følge med her på tvmidtvest.dk samt på vores Facebookside


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.