FC Midtjylland sejr i lokalopgør

FC Midtjyllands håndboldkvinder vandt sikkert over Ringkøbing

Det blev en sikker ti-måls sejr da FC Midtjylland i aften på hjemmebane tog imod Ringkøbing i lokalopgøret i kvindernes hånboldliga. 32-22 stod der på resultatavlen da slutfløjtet lød.

FCM svingede, som forventet, taktstokken fra kampens start. Efter syv minutter var hjemmeholdet foran med 5-1, og den føring blev udbygget i løbet af 1. halveg til pausestillingen 17-10.

Mønstret fortsatte i 2. halveg, hvor Midtjylland-kvinderne en overgang førte med 13 mål. Med en god slutspurt fik Ringkøbing dog reduceret størrelsen af nederlaget mod overmagten.

Stine Jørgensen blev topscorer for FCM med syv mål, mens Jane Mejlvang lavede seks mål for Ringkøbing.

Det var den anden sejr i håndboldligaen til FCM, som også har taget Super Cup titlen sammen med en sejr over Ajax i pokalturneringen.

Alle fire sejre har været med Kristian Kristensen ved roret som træner. Et job han overtog, da cheftræner Helle Thomsen, overraskende, blev fyret ved sæsonens start.