FC Midtjylland har solgt FCM Håndbold

Selskabet bag FC Midtjylland har solgt håndboldforretningen FCM Håndbold fra. Det fremgår af det netop fremlagte årsregnskab.

fcm håndbold
Foto: TV MIDTVEST

Håndbold er indtil videre et overstået kapitel i FC Midtjylland regi. Ifølge det netop offentliggjorte regnskab har selskabet solgt håndbolddelen fra.

Mandag offentliggjorde FCM Holding A/S årsregnskab. Under ledelsesberetning, står der

- Væsentligste aktiviteter: FCM Holding A/S's aktiviteter består i drift af fodboldforretningen FC Midtjylland A/S og håndboldboldforretningen FCM Håndbold A/S. Beslutningen om salg af FCM Håndbold A/S er effektueret efter balancedagen. Som følge heraf er FCM Håndbold A/S' aktiviteter præsenteret som ophørende aktiviteter i 2016/17. 

Klubben skriver tirsdag morgen på sin hjemmeside:

- Med omgående effekt overtager en midtjysk forankret investorgruppe ejerskabet og driften af FC Midtjylland Håndbold. Forhandlingerne har stået på siden sommeren, og nu er det altså lykkedes at finde en aftale, der gør, at håndboldklubben kommer på nye hænder.

- Da Matthew Benham købte FC Midtjylland forpligtede han sig til økonomisk at sikre den fremtidige drift af håndboldklubben. Han forstod, at håndbold er en vigtig del af elitemiljøet i Ikast og bidrager positivt til brandingen af FC Midtjylland. Lidt mere end tre år senere er tiden nu kommet til at give stafetten videre til lokale kræfter. Jeg er meget tilfreds med, at vi har fundet en løsning, hvor vi fortsat vil have et tæt samarbejde omkring at videreudvikle elitemiljøet i Ikast, og samtidig får håndboldklubben en ambitiøs ejerkreds, der kan flytte den til det næste niveau, siger FC Midtjyllands bestyrelsesformand Rasmus Ankersen.

Primus motor i investorgruppen er erhvervsmanden og nuværende bestyrelsesformand i håndboldselskabet Lars Gantzel Pedersen, og han ser ligeledes store muligheder i det nye setup.

- Vi ser et stort potentiale i håndboldklubben, og det er lykkedes os at samle en bred investorgruppe, der er indstillet på at fortsætte de stærke resultater, som FCM Håndbold har leveret både nationalt og internationalt igennem de senere år, siger Lars Pedersen.

Håndboldholdet vil i indeværende sæson fortsat konkurrere under navnet FC Midtjylland, men skifter ved indgangen til den næste sæson navn. Yderligere informationer omkring dette følger på et pressemøde den 20. november.

Har du et tip?