FC Midtjylland er ude af Champions League

FC Midtjyllands håndboldkvinder tabte til makedonske HC Vardar i Champions League-kvartfinalen

FC Midtjylland Håndbold

Kvartfinalen blev endestationen for FC Midtjyllands håndboldkvinder i Champions League.

FC Midtjylland tabte lørdagens returkamp mod makedonske HC Vardar med 24-26, og dermed kom det samlede nederlag efter to kampe til at lyde på 50-54. Nedlaget i første kamp var nemlig på 26-28.

Tæt kamp

Holdene fulgtes ad i første halvleg, som sluttede 12-11 til FC Midtjylland.

Da midtjyderne i begyndelsen af anden halvleg bragte sig foran 15-12, var de endda foran samlet for første gang i returkampen.

Men det vækkede makedonerne, som med fire scoringer i træk kom foran 16-15.

Derfra var det danske hold aldrig helt tæt på miraklet. Makedonerne fik kontrol over slutfasen, og det lignede en afgørelse, da hjemmeholdet kom i front med 25-21 med godt seks minutter tilbage.

Men midtjyderne nægtede at opgive. Holdet udnyttede en makedonsk udvisning til at reducere til 24-25 med lidt mere end tre minutter tilbage, men nærmere kom holdet dog ikke.