En ulykke kommer sjældent alene

To mænd måtte søndag nat sande, at tyveri absolut ikke betaler sig.

To mænd fra henholdsvis Engesvang og Kolding står over for et hav af sigtelser, efter de valgte at begå indbrud hos Klimadan i Ikast. Mændene brød ind for at stjæle en trailer fra virksomheden, og derefter stjal de 85 europaller. Men en vågen borger opdagede den mistænkelige last og ringede til politiet klokken tyve minutter over elleve søndag aften.

Blot to minutter senere kunne politiet anholde de to mænd på Kragelundvej i Engesvang. Deres ulovlige last af europaller var stablet op i 3,5 meters højde på den stjålne trailer uden at være spændt fast. I bilen fandt politiet desuden noget frossent kød, som man også formoder var stjålet.

Bilen, de to kørte i, tilhørte den ene - en 34-årig mand fra Engesvang, men han havde forsynet den med stjålne nummerplader, og han havde desuden ikke føreret til bilen. Derudover har politiet mistanke til, at begge anholdte havde indtaget alkohol eller narkotika. 

- De to anholdte er særdeles godt kendt af politiet - især 34 årig fra Engesvang, fortæller vicepolitikommissær Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

- Politiet valgte at konfiskere hans bil, fordi han så mange gange er blevet taget i at køre uden at have lov til det, uddyber han.

Politiet bruger mandag formiddag på at afhøre de to mænd, og så står de ellers over for en række sigtelser som tyveri, ulovlig kørsel og forkert læsning af traileren. 

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.