Efterlyst mand omkommet i ulykke: Fireårig søn overlever

Den mand, som Midt- og Vestjyllands Politi mandag efterlyste sammen med mandens søn, er omkommet i en ulykke. De fireårige søn er sluppet fra ulykken med livet i behold.

En 62-årig mand fra Brande er mandag formiddag omkommet i en ulykke i sin bil nord for Engesvang.

Manden var efterlyst af politiet, fordi han havde sin fireårige søn i sin varetægt, og politiet frygtede for sønnens liv. Den fireårige dreng overlevede ulykken, det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Midt- og Vestjyllands Politi modtog mandag morgen kl. 7.13 en anmeldelse fra en kvinde, der var bekymret for sin søn, der var i faderens varetægt.

Politiet efterlyste den 62-årige mand og satte straks en eftersøgning i gang med patruljer på relevante adresser og vejstrækninger med assistance fra Forsvarets helikopter.

Klokken 11.42 modtog politiet anmeldelse om en færdselsulykke nord for Engesvang. Fremme på stedet kunne politiet konstatere, at der var tale om den efterlyste bil, som begge de to efterlyste personer befandt sig i.

Den fireårige dreng er ikke alvorligt kvæstet, skriver politiet.  Men han er kørt til tjek på sygehuset. De pårørende er underrettet.

Se video: En 62-årig mand, der mandag morgen blev efterlyst sammen med sin fireårige søn, er død i en trafikulykke.

Midt- og Vestjyllands Politi takker de borgere, der henvendte sig med oplysninger i sagen.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.