Efterlyser flugtbilist: Påkørte 80-årig

Politiet efterlyser en sort Audi, efter bilisten påkørte en 80-årig kvinde i et fodgængerfelt i Ikast for flygtede derfra.

Ca. kl 12 onsdag middag påkørte en bilist en 80-årig kvinde i et fodgængerfelt i Ikast. På trods af at den ældre fodgænger blev kastet op på kølerhjelmen af bilen, fortsatte bilen væk fra gerningsstedet. 

Vidner har fortalt politiet, at bilen kom kørende ad Vestergade ca. ud for Vestre Skole i Ikast, da den 80-årige allerede var ude i fodgængerfeltet. Bilen påkørte den ældre kvinde, som blev slynget henover kølerhjelmen.

Den 80-årige er til tjek på skadestuen, men er ifølge vagtchef Simon Skelkjær ikke umiddelbart kommet noget alvorligt til efter påkørslen.

- Vi vil meget gerne høre fra flere vidner, der kan have set den her sorte Audi. Enten i forbindelse med påkørslen eller måske et andet sted. Den kan formentlig have nogle skader på kølerhjelmen efter påkørslen, siger vagtchefen.

I følge politiets oplysninger er der tale om en sort Audi af nyere dato. En Stationcarmodel. Den kan have skader på kølerhjelmen.

Påkørslen skete her på Vestergade i Ikast.

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.