DK Company når stategisk milepæl

DK Company har overtaget fire mærker med stort potientiale

DK Company A/S har i dag overtaget de fire mærker InWear, Part Two, Matinique og Soaked in Luxury samt butikskæden Companys fra IC Companys.

Med overtagelsen cementerer DK Company sin position som en af Skandinaviens førende aktører inden for mode i mid-segmentet , skriver firmaet i en presemeddelelse.

- Vi ser et stort potentiale i disse fire brands, der rummer en unik historie og står stærkt på det skandinaviske marked. Sammen med en række engagerede medarbejdere står vi klar til at videreudvikle strategien og forfølge ambitionen om at blive blandt Europas førende multibrandudbydere i mellempris-markedet, udtaler Jens Poulsen, administrerende direktør i DK Company og fortsætter:

- Vi betragter købet af de fire brands og Companys som en klar strategisk milepæl, der komplementerer den nuværende produktportefølje. Vi har fulgt mærkerne på sidelinjen de seneste måneder og er begejstrede for det potentiale, vi har set og ser frem til at arbejde videre med dette.

Ændring af ledelsen

Som et led i en revurdering af strategien har DK Company samtidig valgt at stoppe samarbejdet med tre ud af fire direktører, herunder CEO Peter Fabrin. Inden for retail fortsætter Claus Graversen på posten som retaildirektør. Direktør og medejer Jens Obel får frem over det samlede ansvar for de nuværende aktiviteter i Ikast samt de nye aktiviteter i København.

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Erhverv.