Christian turde ikke standse: Undveg mand ved Kærshovedgård

En mand stod midt på vejen og ville ikke flytte sig, da Christian Morgen Larsen kom kørende mellem Kærshovedgård og Bording.

Natten til lørdag havde Christian Morgen Larsen fra Bording, hans familie og kæreste en ubehagelig oplevelse på vejen mellem udrejsecenter Kærshovedgård og Bording by.

- Vi havde været i Nørre Snede og kom kørende på Teglgårdvej, da der pludselig stod en mand midt på vejen. Han stod bare der og lignede et spøgelse og ville ikke flytte sig, forklarer Christian Morgen Larsen, som trykkede hornet i bund for at signalere, at han ikke havde tænkt sig at standse bilen.

Turde ikke standse

- Det endte med at han flyttede sig lidt ud til siden og jeg kørte lidt ud til højre og kom hurtigt forbi ham, forklarer Christian Morgen Larsen som i situationen følte sig utryg.

- Jeg ville ikke stoppe bilen, for der har været andre episoder, hvor folk, formentlig fra Kærshovedgård, har forsøgt at komme ind i forbikørende biler, forklarer han og fortæller at han selv for et par måneder siden oplevede at vejen var spærret af grene, poser og sten.

- Det fyldte næsten hele vejen, så man skulle helt ud i rabatten for at komme forbi. Jeg gik lige kort ud af bilen for at se, hvad der var i posen, og der var en stor sten. Men så hørte jeg, der kom nogen i mørket og så skyndte jeg mig ind i bilen igen og kørte videre, forklarer Christian Morgen Larsen.

Fik et lift til Kærshovedgård

Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter, at man ved 01.30-tiden fik en anmeldelse om en person, der stod på vejen. En patrulje kørte ud og fandt manden siddende ved vejkanten.

- Han kunne ikke helt redegøre for, hvad han skulle, men vi gav ham et lift tilbage til udrejsecentret, forklarer vagtchef Anders Olesen.

Der har ifølge politiet ikke været spor efter andre personer, hverken i grøften eller i forbindelse med den konkrete hændelse.

Kunne være blevet kørt ned

Christian Morgen Larsen er stadig en smule rystet over oplevelsen.

- Nu gik det jo godt her. Men man kunne jo være kørt galt eller have kørt ham ned, siger han.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.