Brande-virksomhed med til at bygge gigantisk kongrescenter

Give Steel monterer netop nu stålspær på den nye kongreshal ved Bella Center Copenhagen.

Kongrescenteret, der skal gøre København til én af Europas førende byer for internationale kongresser, tager form.

Give Steel deltager i byggeriet, og lige nu er Brande-virksomheden i gang med at montere stålkonstruktioner til det, der bliver Nordeuropas største kongreshal. Den kommer til at ligge tæt på Bella Center Copenhagen.

Det oplyser Give Steel i en pressemeddelelse.

Projektet bliver på i alt 14.000m2 fordelt på selve kongreshallen og diverse fleksible områder - herunder en stor foyer.

Byggeriet bliver Nordeuropas største kongrescenter - og dermed også ét af verdens mest attraktive centre for afholdelse af internationale kongresser.

Fakta om projektet:

Udover selve kongreshallen, leverer og monterer Give Steel også stålkonstruktioner til foyeren, der kommer til at binde hallen sammen med hotellet og den øvrige del af Bella Center Copenhagen, som kongreshallen bygges ved.

Konstruktionen tager form lige ved hotellet.
Konstruktionen tager form lige ved hotellet.
Foto: Give Steel

Kongrescenteret bliver en del af det nye Bellakvarter, der skal give internationale gæster smagen af København. Centeret ligger placeret, så man kan gå direkte ud i lokalmiljøet med caféer, parker og lokale forretninger.

Med de nye faciliteter vil København komme op i superligaen for afholdelse af attraktive videns-kongresser. Dermed vil udvidelsen understøtte den udvidede hotelkapacitet i hovedstaden.

Nordeuropas største kongreshal forventes at stå færdigt i 2021.

Se også dette nyhedsindslag, hvor Give Steel medvirker.

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Erhverv.