Bo Henriksen efter første FC Midtjylland-træning: - De skal lige vænne sig til, at jeg råber lidt ad dem

Sommerferien er allerede slut for spillerne i FC Midtjylland, så fredag havde de første træning med deres nye cheftræner, Bo Henriksen.

De vidste det nok godt i forvejen, ulvene fra FC Midtjylland. At deres nye cheftræner er lidt af en sprællemand på sidelinjen.

quoteDet er et voldsomt setup, men det er fedt.

Bo Henriksen, cheftræner, FCM

I dag fik de så syn for sagn. Fredagen bød på første træning på grønsværen i Ikast med klubbens nye cheftræner, Bo Henriksen, der er kommet til klubben på en treårig kontrakt.

- De skal jo lige vænne sig til, at jeg står og råber lidt ad dem, men det er nogle fantastiske spillere, så det er jeg sikker på nok skal gå, siger han.

At Bo Henriksen godt kan slå ud med både arme og stemmebånd, ved de, der har fulgt hans trænerkarriere. Senest trænede han AC Horsens og førhen Brønshøj BK.

I FC Midtjylland overtager han posten fra Brian Priske. Og spillerne lader til at kunne lide den nye stil på trænerfronten.

- Jeg tror, det bliver rigtig, rigtig fint. Det er motiverende, når træneren lever sig ind i spillet, og det ved jeg, at Bo Henriksen gør, siger forsvarsspiller Erik Sviatchenko og fortsætter:

- Det er en god fornemmelse, det er altid dejligt at være tilbage. Der er mange transitioner i fodbold, og vi kan se tilbage på en god tid med Priske, men nu ser vi frem til nogle nye oplevelser med Bo Henriksen.

Tårnhøjt ambitionsniveau

Efter dagens træning er Bo Henriksen ikke i tvivl om, at også han er rykket et trin op ad den nationale fodboldstige, og at forventningerne til ham som træner følger trop.

- Fem dage efter at jeg havde skrevet under på kontrakten, kom Danmarks rigeste mand og ville være med, så det er et voldsomt setup, men det er fedt, siger Bo Henriksen.

Rigmanden er Bestseller-ejer og multimilliardær Anders Holch Povlsen, der for nylig boostede klubbens økonomi med 125 millioner kroner.

Målene for denne sæson er da også krystalklare for både cheftræner og spiller:

- Vi er her for at vinde, og det er heldigvis nogle rigtig dygtige spillere, så i sidste ende har vi alle forudsætninger for at skabe resultater, siger Bo Henriksen, og Erik Sviatchenko supplerer:

- Vi starter ikke fra nul, vi begynder på et nyt projekt, hvor vi kan bygge oven på tiden med Priske, og vi skal gerne vinde mesterskabet og gerne i Champions League igen.

FC Midtjylland får æren af at åbne Superligaen i sæsonens første kamp mod OB fredag den 16. juli.