Bestsellerdirektør tabt formue

Ejendomsspekulation, finanskrise og ikke mindst krakket i Ebh Bank har kostet dyrt for erhvervsmanden Finn Poulsen.

Bestsellers mangeårige direktør, Finn Poulsen, har tabt et trecifret millionbeløb på at spekulere i investeringer af forskellig art, blandt andet ejendomme. I dag skriver han i en pressemeddelelse:

- Den finansielle krise har klart betydet store milliontab i de aktiviteter, der ligger uden for mine kernekompetencer, som er drift, salg, vækst og udvikling af international detailhandel, skriver Finn Poulsen, og understreger samtidig, at Finn Poulsen Holding A/S også har haft fortjenester på afviklingen af sine aktiviteter.

- For to år siden havde jeg en egenkapital i mit holdingselskab på 352 millioner kroner. I dag, hvor jeg er langt inde i afviklingen af mine aktiviteter, har selskabet en egenkapital på 162 millioner kroner. Min egenkapital er formindsket med 190 minllioner kroner, det er et stort beløb. Men jeg har stadig et trecifret millionbeløb, som jeg tillader mig at betragte som et betydeligt beløb, skriver Finn Poulsen.

Økonomisk hjælp fra Bestseller-familien

Bestseller-koncernens ejerfamilie kommer nu Finn Poulsen til hjælp med en økonomisk håndsrækning på et trecifret millionbeløb. Finn Poulsen har gennem en længere årrække været en del af Bestseller-koncernen, og hans ejerandele af koncernen er nu købt ud ved hjælp af Holck-Povlsen familien, så han ialt kan realisere en halv milliard kroner til situationen.

Det er finanskrisen og ikke mindst krakket i Ebh Bank, der har fået Finn Poulsens investeringer til at slå fejl.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Samfund.