BESTSELLER skal klæde danske atleter på ved legene i Rio

Fredag præsenterede BESTSELLER en ny kollektion, som flere OL-atleter har været med til at udvikle, og som skal klæde dem på til OL i Rio om et halvt år.

De danske atleter bliver klædt flot på under OL i Rio, som begynder om et halvt år - og det kan de delvist selv tage æren for.
Tøjet bliver leveret af BESTSELLERs brands JACK & JONES og VERO MODA, og en række atleter har samarbejdet med BESTSELLER om den OL-kollektion, der fredag blev præsenteret på Københavns Rådhus.

- Det har været fantastisk at kunne kombinere min passion for sport og mode. Jeg har virkelig nydt at være med i designprocessen, siger svømmeren Rikke Møller Pedersen.

Hun har sammen med René Holten Poulsen (kajak), Casper U. Mortensen (håndbold), Louise Burgaard (håndbold), Anne Lolk (roning) og Ann Grete Nørgaard (håndbold) givet BESTSELLERs designere inspiration og gode råd med på vejen.

- Det har været spændende og lærerigt at have den direkte målgruppe med i designprocessen – atleterne er kommet med mange interessante og brugbare input, og vi er stolte af det resultat, vi er nået frem til i fællesskab, siger den ansvarlige for BESTSELLERs OL-kollektion, Anders Gam.

Misundelige udenlandske atleter
Kollektionen består af over 100 styles fordelt ligeligt mellem herrer og damer. Der er alt fra t-shirts, kjoler, jakkesæt, jeans, shorts, kasketter og tasker. Kollektionen spænder over alt fra afslappet til formelt, og mens atleterne er til OL, vil de hele tide (undtagen når de konkurrerer og træner) have BESTSELLERs tøj på.
Det er det tredje sommer-OL, hvor BESTSELLER står bag det danske tøj. Kollektionen er især kendetegnet ved, at der er meget andet end klassisk sportstøj, og det falder i god jord hos atleterne. 

- Man går rigeligt i sportstøj som atlet, og når man skal være så mange dage til OL, er det rart at have noget tøj, som også ser smart ud. Ved OL for fire år siden var der mange atleter fra de andre lande, som roste vores tøj, siger sejleren Anne Marie Rindom, der er verdensmester i Laser Radial, og var med til at præsentere tøjet på Københavns Rådhus.

- Jeg har stadig min kollektion fra London 2012, for tøjet ser rigtig godt ud, og så vækker det nogle gode minder, siger hun.

Der ligger meget arbejde i udviklingen af kollektionen, og DIF’s OL-chef de mission er rigtig godt tilfreds med resultatet.

- Vi går op i, hvordan vi ser ud til, og vi er bevidste om, at OL-tøjet sender nogle stærke signaler. Vi er Danmarks OL-hold, og derfor er det vigtigt for os, at vi har en dansk partner, som forstår vores ønsker og behov. BESTSELLER har været knivskarpe til at omsætte vores input til en rigtig fed kollektion, siger Morten Rodtwitt. 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.