Bestseller-milliardær: Kevin min mest risikofyldte investering

Anders Holch Povlsen fortæller i et sjældent interview, hvorfor han valgte at give økonomisk støtte til Formel 1-køreren Kevin Magnussen.

Den 44-årige Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen har så mange penge, at han kan gøre, hvad han vil. Han har en personlig formue er på 39 milliarder kroner, og han ejer blandt andet mere jord i Skotland end den britiske dronning. Faktisk ejer han én procent af jorden i landet.

Anders Holch Povlsen giver sjældent interviews, og derfor har der været meget stille omkring, hvorfor han valgte at smide mere end 120 millioner kroner efter racerkøreren Kevin Magnussen. I et nyt interview P1 Business fortæller den succesfulde forretningsmand, hvad der fik ham til at kaste penge efter Danmarks hurtigste racerkører.

- For nogle år siden var der en flink pige, der introducerede mig til Kevin, og jeg syntes, at han virkede som en rigtig guttermand. Det virkede til, at der var et eller andet potentiale. I hvert fald var der et talent, og derfor valgte jeg at hjælpe Kevin, siger Anders Holch Povlsen til P1 Business.

Om investeringen siger han, at det var for at prøve på at hjælpe Kevin Magnussen med at blive verdensmester i Formel 1. Det har ikke været for at tjene kassen på investeringen, fortæller han i interviewet.

- Det er nok den mest risikofyldte investering, jeg har deltaget i. Hvis bare jeg kunne få lidt af pengene igen, så ville jeg være glad, konstaterer han.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.