Bestseller deler 300 millioner kroner ud: Alle ansatte får en ekstra månedsløn

Julen kommer tidligt, hvis man er medarbejder i Bestseller. Alle ansatte kan nemlig se frem til en ekstra månedsløn i slutningen af november som tak for indsatsen under coronakrisen.

Det har været et krævende år for os alle. Isolation, afstand og et hav af restriktioner og sikkerhedsforanstaltninger har tæret på overskuddet hos de fleste af os.

Og selv om en arbejdsplads måske ikke kan give det mentale overskud tilbage, så kan de hjælpe med overskuddet i en mere bogstavelig forstand. Det gør de i hvert fald hos Bestseller, hvor alle ansatte får en ekstra månedsløn som tak for at have hjulpet virksomheden igennem coronakrisen.

- Vi har unægtelig været igennem nogle udfordrende måneder, men vi kan se, vi har kæmpet os stærkt tilbage. Det har alle en kæmpestor andel i, og det vil vi gerne anerkende. Og gøre det med en markant belønning. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu, siger Anders Holch Povlsen, der er ejer af og direktør i Bestseller.

Penge på vej til alle ansatte i alle lande

I alt 17.000 medarbejdere får del i den økonomiske anerkendelse, og det koster virksomheden 300 millioner kroner at give skulderklappet.

Ordningen gælder medarbejdere i samtlige lande, hvor Bestseller har afdelinger, og så gælder det alle typer ansatte.

- Det har været en fælles indsats, hvor alle har medvirket til at gøre en forskel i det seneste år. Derfor får alle kolleger en anerkendelse - uanset om man er designer, butiksansat, IT-ekspert eller arbejder med logistik. Alle har del i det, vi har leveret i en helt ekstraordinær periode, og det vil vi gerne hylde, uddyber Anders Holch Povlsen.

Bonussen går ind med lønnen i slutningen af november, så hvis man kender en Bestseller-ansat, kan man med fordel lægge billet ind for en ekstra stor julegave i år.