91-årige Karlo blev overfaldet i sit hjem: - Jeg bad dem om at stoppe

I går brød to ukendte gerningsmænd ind i en ældre mands hjem. De ville have penge.

91-årige Karlo Lauritsen sad i går aftes og så fjernsyn i hjemmet i Bording, da han pludselig hørte et vindue i døren blive smadret.

- Så var der to mænd, der sprang ind. Den ene skubbede mig ned og holdt mig nede, og så fik jeg en på hovedet, fortæller den ældre mand, der i dag stadig er indlagt på sygehuset.

Han fortæller, at de to gerningsmænd, der begge bar elefanthuer, slog ham flere gange, og at han i dag har sorte mærker efter, hvor de slog ham.

- Jeg bad dem om at stoppe, men det var de ligeglade med, forklarer han og uddyber:

- De sagde ikke et ord.

quoteJeg fik et chok. Men jeg skal prøve at få sovet nu.

Karlo Lauritsen, offer for hjemmerøveri

Vil prøve at sove

Karlo Lauritsen håber, at han bliver udskrevet fra hospitalet i morgen. Han fortæller, at han ikke har sovet siden, at de brød ind.

- Jeg fik et chok. Men jeg skal prøve at få sove nu, forklarer han.

Politiet vil gerne i kontakt med borgere, der har set to mænd ankomme til eller forlade området ved Krybily ved Hestlund omkring gerningstidspunktet.

- Vi foretog en indledende afhøring af den forurettede kort efter overfaldet, men vi har p.t. ikke noget signalement at gå efter. Vi fortsætter i dag efterforskningsarbejdet med sporsikring, og vi skal også igen tale med den forurettede, som forhåbentlig kan give os flere oplysninger om gerningsmændene, siger siger Henning Præstegaard, efterforskningsleder ved lokalpolitiet i Herning.

- Vi vil dog allerede nu gerne bede om offentlighedens hjælp, så vi får kontakt til eventuelle vidner, mens de har deres observationer i frisk erindring.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 114.

 
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen, TV MIDTVEST