23 skolelever involveret i færdselsuheld

Tidligt fredag morgen var en skolebus med 23 børn involveret i et færdselsuheld ved Brande.

En skolebus med omkring 23 elever var fredag morgen involveret i et færdselsuheld på Sandfeldvej ved Brande. En 18-årig kvinde overholder ikke sin ubetingede vigepligt, og kører ud foran bussen fra en sidevej på Sandfeldvej.

- Kvinden opdager, at hun er kørt ud foran bussen, og hun fortsætter over i et buskads på den anden side af vejen. Hun er blevet sendt til tjek på sygehuset, fordi hun klagede over smerter i ryg og nakke, siger Leon Nielsen, Indsatsleder, brand & redning Midtvest.

Den 21-årige buschauffør måtte lave en kraftig opbremsning for at undvige bilen.

Skoleeleverne er okay
De 23 elever var alle på vej i skole på Uhre Skole. Trods den hårde opbremsning, chaufføren i skolebussen måtte lave, så kom ingen af eleverne noget til.

- Tre af eleverne ramte næsten mod passagersædet foran dem. De blev alle tilset af en læge for en sikkerheds skyld, men kort efter fortsatte bussen sin tur til Uhre Skole, så alle børnene kunne komme i skole, siger Leon Nielsen, Indsatsleder, brand & redning Midtvest.

Brand & Redning Midtvest kontaktede Uhre Skole, for at sikre sig at der stod lærer og pædagoger klar til at tage imod børnene, hvis nogen af dem skulle være rystede efter morgenens oplevelse.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.