22-årig truet med kniv

En 22-årig mand blev frarøvet 2700 kroner, efter to mænd truede ham med en foldekniv i Ikast. Politiet efterlyser vidner.

Klokken 17 mandag eftermiddag blev en 22-årig mand fra Ikast udsat for røveri. To mænd passede ham op foran en Outlet-forretning på Kløvertoften 50, og truede ham med en foldekniv. Den 22-årige udleverede 2700 kroner i kontanter, som han havde i sin pung.

Kort forinden havde den 22-årige mødt de to gerningsmænd på banegården i Ikast, hvor han snakkede med dem. Ifølge den 22-årige har han aldrig mødt dem før, men fordi de snakkede sammen, kan han give et detaljeret signalement.

Politiet skal bruge vidner

Den ene gerningsmand er formentligt iraker og ca. 170 cm. høj. Han er mellem 18-20 år gammel med mørkt kort hår og iført en hvid langærmet trøje med mønster på maven. Han havde cowboybukser på og lyse tennissko. Det var ham der truede med kniven.

Den anden gerningsmand er også iraker. Han er 20-23 år med mørkt kort hår, og iført en rød Canada Goose-jakke. Han er ligesom den anden gerningsmand ca. 170 cm. høj.

De to gerningsmænd kørte fra stedet i en grøn bil med registreringsnummeret RN 20 754. De nummerplader er meldt stjålet i Hillerød helt tilbage i 2005. Politiet vil meget gerne høre fra eventuelle vidner, der har set gerningsmændene enten på banegården eller på Kløvertoften.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.