15 mand måtte slukke brand

Brand og Redning Midt-Vest rykkede natten til mandag talstærkt ud til en landejendom ved Ejstrupholm for at slukke et maskinhus i lys lue.

Klokken halv fire modtog Brand og Redning Midt-Vest et opkald om brand i forbindelse med en landejendom på Fasterholtvej ved Ejstrupholm. Det fik Brand og Redning til at rykke ud med i alt 15 mand og fire slukningskøretøjer.

- Da vi kom frem, brændte det over alt i bygningen. Opgaven bestod så i at sikre, at branden ikke bredte sig til de andre bygninger på adressen, og det lykkedes os, forklarer Niels Christensen, der er indsatsleder ved Brand og Redning Midt-Vest. 

Bygningen, der nu er fuldstændig udbrændt, blev brugt til opskæring af brænde og opbevaring af landbrugsmaskiner.

- Der står en udbrændt traktor og en udbrændt gaffeltruck tilbage derinde. Men der er heldigvis kun sket materiel skade. Ægteparret, der bor på landejendommen, er ikke kommet noget til. Men de er selvfølgelig chokerede over branden, der vækkede dem midt om natten, forklarer indsatslederen.

Politiet skal undersøge brandårsagen
Ifølge indsatsleder, Niels Christensen, er det endnu for tidligt at gisne om, hvad der kan have været årsag til branden.

- Politiet skal nu herud og forsøge at finde ud af, hvad der kan have antændt maskinhuset. Det kan være alt fra en kortslutning i en landbrugsmaskine til påsat brand, lyder det fra indsatslederen. 

Brand og Redning Midt-Vest fortsætter arbejdet på stedet indtil omkring kl. 8:00 mandag morgen.