Hypnotisør om elegant rullefald: Jeg er blevet kastet meget med

Det var nær gået galt, da Hypnotisøren fra Skive, Lasse Kvist, efterlignede nogle amerikanske prædikanter og lavede en håndspålæggelse på deltagerne.

En del af showet gik ud på at give publikum og seerne en okkult oplevelse. Og i denne sekvens gik Lasse Kvist nogle amerikanske prædikanter i bedene og lagde sin hånd på deltagernes pander. Herefter gik de i en dyb trance. 

quoteValget stod imellem at lave en maveplasker på hende der lå på gulvet eller lave rullefaldet. Jeg tror, jeg tog den rigtige beslutning.

Lasse Kvist, Hypnotisør

Men det var nær gået galt, da en stol var tæt på at vælte med. For at redde hende, der sad på stolen - og for at undgå at lave en maveplasker ovenpå en anden deltager, der lå på gulvet, lavede han et meget elegant rullefald henover dem.

- Jeg har været judokæmper i Skive judoklub i 7-8 år. Jeg har aldrig vundet en betydende kamp. Til gengæld er jeg blevet kastet rigtig meget med, så jeg har fået trænet mit rullefald, siger hypnotisøren.

Lasse Kvist har altid godt kunnet lide kampsport, men han kan ikke lide at slå eller sparke andre. Og da han har en onkel, der var en meget aktiv judokæmper, faldt valget på netop den sport. Og selvom han ikke har været i kamp siden 2004, sad rullefaldet stadig i ham som en refleks.

- Valget stod imellem at lave en maveplasker på hende der lå på gulvet eller lave rullefaldet. Jeg tror, jeg tog den rigtige beslutning, siger Lasse Kvist med et smil på læben.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien TVMVLiveEvent.