Voldtægtsforbryder udvist for bestandigt

En 18-årig mand er dømt for nytårsnat at have voldtaget en 24-årig kvinde ved Enghaven i Holstebro.

En 18-årig mand fra Tyrkiet blev i dag idømt to år og seks måneders fængsel, og samtidig blev han udvist for bestandigt.

Det afgjorde byretten i Holstebro i dag, efter den 18-årige nytårsnat tog kontakt til en 24-årige kvinde ved Enghaven i Holstebro midtby. I første omgang afviste hun manden, men han opsøgte hende igen, da hun sad på en bænk i en gyde.

Tog halsgreb på kvinden

Her overfaldt han hende ved at tage halsgreb og gennemføre en fuldbyrdet voldtægt. Den 18-årige blev på et tidspunkt overrasket af et vidne, og han tog flugten væk fra stedet.

- Retten lagde kvindens forklaring til grund for dommen i dag, fortalte senioranklager ved Midt - og Vestjyllands Politi, Claus Barnewitz Benner, i dag til TV MIDTVEST.

Den 18-årige mand blev i retten dømt til at betale en erstatning til kvinden på 70.000 kroner, men han er frifundet for vidnetrusler. Han valgte at anke dommen på stedet.

- Jeg er tilfreds med, at retten har bedømt beviserne på samme måde, som anklagemyndigheden, så resultatet blev, som jeg havde håbet på, lød det fra senioranklager Claus Barnewitz Benner.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.