Vold mod mor: Varetægtsfængsling forlænget

En 40-årig mand fra Holstebro blev 12. marts sigtet og varetægtsfængslet for mishandling af sin mor. Varetægtsfængslingen blev i dag blevet forlænget med yderligere fire uger.

En 40-årig mand fra Holstebro blev 12. marts sigtet og varetægtsfængslet for mishandling af sin mor. Varetægtsfængslingen er i dag blevet forlænget med yderligere fire uger.

Den 40-årige er sigtet for blandt andet at have slået sin sengeliggende mor i både ansigtet og maven, have nevet hende hårdt i brystet og for at have truet med at kvæle hende i en sele.

Havde fjernet nødkald

Derudover blev den 40-årige også sigtet for i perioden mellem 1. december 2014 og frem til den 10. marts 2015 at have fjernet moderens nødkald om natten, så hun ikke kunne tilkalde hjælp, hvis det blev nødvendigt.

Den 40-årige at nægtede sig skyldig i sigtelserne. Men dommeren valgte på baggrund af politiets beviser mod ham at varetægtsfængsle ham frem til d. 1. april. Og denne varetægtsfængsling er nu blevet forlænget i yderligere fire uger.

Den 40-årige mand er ifølge Mogens Port fra Lokalpolitiet i Holstebro frivilligt gået med til at lade sig varetægtsfængsle i yderligere fire uger, mens politiet fortsætter med at efterforske, hvad der er sket i sagen. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.