Vestjysk Bank fortsætter som hovedsponsor for TTH

Vestjysk Bank har igennem mange år været hovedsponsor for TTH Holstebro, og det fortsætter banken med i den kommende sæson.

Der vil fortsat stå Vestjysk Bank på trøjerne af TTH Holstebro i den kommende sæson, efter at parterne torsdag har forlænget hovedsponsoraftalen.

- Vi er stolte over Vestjysk Banks tillid til klubbens drift og forretnings plan, og stolte over at banken vil fortsætte med at støtte klubben i arbejdet med de mange unge talenter og klubbens to ligahold, siger TTH-direktør John Mikkelsen og fortsætter: 

- Vi har et stort ønske om at kunne fortsætte vores langvarige samarbejde, hvor partnerne hele tiden er med til at give hinanden spændende inspiration og merværdi. Med det fortsatte samarbejde kan TTH Holstebro fortsætte klubbens strategi om at kunne fastholde positionen som Danmarks Stærkeste Klub med to ligahold og masser af talent.

Aftalen er blevet forlænget med en sæson. Og glæden er også stor i Vestjysk Bank, der ser TTH som en god repræsentant for området.

- TTH Holstebro er områdets største trækplaster på sportsområdet, og har været det i mange år. Vestjysk Bank har også i mange år været stolt hovedsponsor for TTH Holstebro, og det er vi glade for fortsat at være, siger regionsdirektør i Vestjysk Bank Holstebro, Verner Sekkelund og fortsætter

- for at sikre at vores område bliver ved med at være et attraktivt sted at bo med bl.a. gode arbejdsmuligheder og spændende fritids- og sportstilbud, er det vigtigt med gode partnerskaber og netværk. 

TTH sluttede denne sæson på en tredjeplads i grundspillet. I slutspillet lykkedes det ikke holdet at få en plads i semifinalerne.